Декември е, месецът с един от най-обичаните и вълнуващи семейни празници – Коледа! Празничното настроение не подмина и екипът на DTE. Ето защо подбрахме и решихме да споделим с вас едни от многото интересни идеи за украса и подаръци за този празник.

Първите ни предложения са пряко свързани с най-предпочитаната напитка този сезон – виното. Ако нямате налични тапи от вино – именно сега е времето да поправите този пропуск. Вземете бутилка Beaujolais Nouveau или друго предпочитано от вас червено вино и я споделете с приятна компания. А тапите… вижте сами какво можете да сътворите с тях.

Тъй като започнахме с една от най-приятните и сгряващи сърцето зимни напитки, ще продължим с идеи от друг вкус, носещ чувство за топлина и спокойствие, а именно – канелата.

Канелените пръчици могат да бъдат използвани не само като приятна добавка към вашия чай или кафе, а и като ароматна и красива украса. Вижте нашите предложения с дъх на канела.

Празничното настроение е вече навсякъде около нас. Сега е времето да зарадвате любимите си хора с подаръци и да украсите вкъщи, а защо не и на работното си място. Тук ви предлагаме няколко щадящи бюджета идеи за украса.

Коледа е праник, който събира семейството заедно. Затова ви предлагаме и няколко идеи как да изненадате вашите близки, като украсите празничната трапеза.


Автор текст: Диди Велева

Източник: www.pinterest.com